Pasta Di Martino.

   

  1. Pasta - D&G Elicoidali 500g

     

    VALMISTAMINE. Keetmisaeg "al dente": 10 minutit.

    Toitumisalane teave: 100 g keskmised väärtused

    Energiasisaldus 1502 kJ - 354 kcal, Rasvad 1,5g, Millest küllastunud rasvhapped 0,3g, Süsivesikud 70 g, millest suhkrud 3.3 g, Kiudained 3.3 g, Valgud 14 g, Sool <0,01 g

    Hoida kuivas ja jahedas.

    3,81 €
    Vaata toodet
  2. Pasta - D&G Tortiglioni 500g

     

    VALMISTAMINE. Keetmisaeg "al dente": 10 minutit.

    Toitumisalane teave: 100 g keskmised väärtused

    Energiasisaldus 1502 kJ / 354 kcal, Rasvad 1,3g, Millest küllastunud rasvhapped 0,3g, Süsivesikud 70g, millest suhkrud 3,3 g, Kiudained 3,3 g, Valgud 14 g, Sool <0,01 g

    Hoida kuivas ja jahedas.

    3,81 €
    Vaata toodet
  3. Pasta - D&G Penne Mezzani Rigate 500g

     

    VALMISTAMINE. Keetmisaeg "al dente": 10 minutit.

    Toitumisalane teave: 100 g keskmised väärtused

    Energiasisaldus 1502 kJ / 354 kcal, Rasvad 1,3g, Millest küllastunud rasvhapped 0,3g, Süsivesikud 70g, millest suhkrud 3,3 g, Kiudained 3,3 g, Valgud 14 g, Sool <0,01 g

    Hoida kuivas ja jahedas.

    3,81 €
    Vaata toodet
  4. Pasta -D&G Spaghetti 500g

     

    VALMISTAMINE. Keetmisaeg "al dente": 8 minutit.

    Toitumisalane teave: 100 g keskmised väärtused

    Energiasisaldus 1502 kJ / 354 kcal, Rasvad 1,3g, Millest küllastunud rasvhapped 0,3g, Süsivesikud 70g, millest suhkrud 3,3 g, Kiudained 3,3 g, Valgud 14 g, Sool <0,01 g

    Hoida kuivas ja jahedas.

    3,81 €
    Vaata toodet